Menu van de week

Wat eten we deze week?

  • Eten bij oma in Genk
  • Sajoer boontjes met rijst en komkommersla
  • Eten bij ’t Hoekske’ (de Turk om de hoek)
  • Tagliatelle met inktvis en tomatensla
  • Thaise groentjes met scampi en rijstnoedels
  • Pompoenfetataart, geroosterde groentjes, Marokkaans brood met aubergine- en bonendip, tomaat-feta salade, olijven en ansjovisjes
  • Popeye pasta

En verder nog (in de brooddozen en als voorgerecht):

  • kwarktaart (want daar was vorige week geen tijd voor)
  • kippensoep
  • courgettesoep
  • guacemole
  • wraps
  • boterhammen met philadelphia en rauwkost met snackworstjes
Print Friendly, PDF & Email

2 reacties op “Menu van de week”


  1. 1 suitsyou 14 oktober 2008 at 19:33

    Toen ik gisteren ging shoppen, heb ik maar al wat spinazie en ham ingeslagen, die Popeye Pasta gaan wij hier ook een keer te lijf ­čśë

  2. 2 kathleen 14 oktober 2008 at 19:10

    ik kom bij jullie wonen…..


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




soort gerecht

what’s cooking