Konijn op hedendaags Marokkaanse wijze

Geleerd bij de Food for foodies en uitgeprobeerd.
Nodig: 1 konijn (zonder ingewanden offcourse, billen en poten en rug etc.), 1 ui, kaneelpoeder (koffielepel), gemberpoeder (idem), saffraanpoeder (klein snuifje), peper en zout.
Heel simpel: Konijn bestrooien met de kruiden, ui in halve maantjes aanbraden in olijfolie, konijn erbij. Daarna in een oven op 180° nog een half uur laten bakken.
Heerlijk met licht gestoomde en vervolgens in boter gebakken appeltjes waar je wat kaneel over strooit. Serveren met couscous.

foto: Konijn op ligurese wijze by Lec
Print Friendly, PDF & Email

0 reacties op “Konijn op hedendaags Marokkaanse wijze”



  1. smaakt naar meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




soort gerecht

what’s cooking