Een recept dat Marie leerde bereiden op cupcake- en whoopiekamp en thuis nog eens uittestte tot grote vreugde van iedereen. Mislukken kunnen ze niet.
nodig voor 12 whoopies:
60 g boter (zacht laten worden)
150 g suiker
een half ei (geklutst)
100 g bloem
40 g cacao
1 eetlepel bakpoeder
120 ml melk
voor de vulling:
60 g boter (zacht laten worden)
125 g poedersuiker
90 gr chocoladetopping (je weet wel, de voorgemaakte saus voor op ijsjes)
Oven voorverwarmen op 180°C.
Voor de koekjes: alles bij elkaar mengen, de melk op het einde erbij.
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Maak van het deeg met een eetlepel 24 bolletjes en verdeel ze over de bakplaat.
Bak 13 minuten in de voorverwarmde oven.
Laat afkoelen.
Meng alles voor de vulling. Vulling tussen twee afgekoelde koekjes smeren.
Klaar!
0 reacties op “Chocolade whoopies”