Mediterrane groentjes uit de oven

metgroenteneronderSnijd een courgette en een aubergine in grove dobbelstenen. Bestrooi ze met wat zout en leg even opzij in een vergiet. Snijd twee paprika’s, twee goed geboende aardappelen met schil en een doosje champignons (250 gr) in stukken. Spoel de courgette en aubergine goed af. Doe alles samen in een grote ovenschotel, bestrooi met peper, zout en oregano en giet er twee eetlepels goede olijfolie en twee eetlepels aceto balsamico over. 45 minuten in de oven op 180°C, elk kwartier goed door elkaar roeren zodat het niet aanbrandt. Lekker, gezond en gemakkelijk!

Print Friendly, PDF & Email

4 reacties op “Mediterrane groentjes uit de oven”


  1. 1 lekkerbekje 25 oktober 2008 at 19:43

    In de gauwigheid natuurlijk niet naar de onderste regionen gekeken…
    Aangepast!

  2. 2 suitsyou 23 oktober 2008 at 12:42

    Just kidding 😉

  3. 3 suitsyou 23 oktober 2008 at 12:41

    Eten jullie dit als dessert?


  1. 1 Lamsragout à la Isabelle « ons kookblog Trackback on 7 januari 2009 at 10:52

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




soort gerecht

what’s cooking