Pasta met kip, witloof en dragon

Dit receptje is zo simpel, dat ik het bijna niet durf te posten ­čśë
nodig:
4 stronkjes witloof
2 dubbele kipfilets
verse dragon
250 ml room
spaghetti (of capellini, linguine, penne, farfalle…)
geraspte parmezaanse kaas

kip in blokjes snijden en aanbraden in een pot
als kip mooi aangebraden is, ook witloof in stukjes snijden en erbij doen
alles een 5-tal minuten laten stoven
room erbij, alles nog even laten sudderen
gehakte dragon erbij

serveren met pasta en bestrooien met versgeraspte parmezaanse kaas

foto: Chicory by Van Damme M.
Print Friendly, PDF & Email

6 reacties op “Pasta met kip, witloof en dragon”


  1. 1 Bart 18 december 2011 at 14:04

    Ongelooflijk recept heb er een sjalotje bij gesnipperd !!!

  2. 2 lekkerbekje 18 november 2008 at 21:04

    Gisteren was het dan zo ver: witloof op het menu voor mijn kinderen die geen witloof lusten. Het was echt lekker! En zij vonden het allemaal erg lekker, er had alleen geen witloof in gemoeten… ‘Mama, kan je dat ook met een andere groente maken?’ Zucht…
    Ik heb het met gedroogde dragon gemaakt en met kalkoenfilet en zou het voor mezelf elke week op het menu zetten!

  3. 3 lekkerbekje 16 november 2008 at 20:33

    Het staat morgen op het menu, ik laat weten hoe het is geweest!

  4. 4 elise72 6 november 2008 at 21:42

    Ik ga dat ook ‘ns proberen! Messie!

  5. 5 suitsyou 31 oktober 2008 at 14:53

    hmmmm, toch weer een goed idee, met die dragon erbij. Ik zou er zelf nooit zijn opgekomen.


  1. 1 Menu van de week « ons kookblog Trackback on 16 november 2008 at 20:46

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




soort gerecht

what’s cooking