Een makkelijke pastaschotel waar ook kinderen dol op zijn. Het lamsgehakt maakt hem smeuïger dan de gewone spaghetti bolognaise-variant.
nodig:
350 à 400 gr lamsgehakt
groene en rode paprika, in blokjes snijden
ui, in halve maantjes
2 teentjes look, fijngehakt
courgette in blokjes
2 dikke wortelen, in dunne schijfjes
bakje champignons (in vieren snijden)
2 dikke rijpe tomaten, ontpit en in blokjes gesneden
blik gepelde tomaten
blokje rundsboullion
Zet een pot met iets meer dan twee kopjes water aan de kook en los er het boullionblokje in op.
Ui en look fruiten in olijfolie, lamsgehakt erbij doen en even laten meestoven. Overige groenten erbij doen, weer even laten aanbruinen en tenslotte het blik gepelde tomaten en twee kopjes rundsboullion erbij.
Laten sudderen en serveren met ellenboogpaste en versgeraspte parmezaanse kaas.
London Pasta Week: Day 1 by hazymat
vanavond uitgeprobeerd en lekker bevonden.
ik ben fan!
wauw, wat een lekker recept, dat maak ik absoluut ook een keer klaar.