Ellenboogpasta met lamsgehakt

463255695_5dfc684efc_mEen makkelijke pastaschotel waar ook kinderen dol op zijn. Het lamsgehakt maakt hem smeuïger dan de gewone spaghetti bolognaise-variant.

nodig:
350 à 400 gr lamsgehakt
groene en rode paprika, in blokjes snijden
ui, in halve maantjes
2 teentjes look, fijngehakt
courgette in blokjes
2 dikke wortelen, in dunne schijfjes
bakje champignons (in vieren snijden)
2 dikke rijpe tomaten, ontpit en in blokjes gesneden
blik gepelde tomaten
blokje rundsboullion

Zet een pot met iets meer dan twee kopjes water aan de kook en los er het boullionblokje in op.
Ui en look fruiten in olijfolie, lamsgehakt erbij doen en even laten meestoven. Overige groenten erbij doen, weer even laten aanbruinen en tenslotte het blik gepelde tomaten en twee kopjes rundsboullion erbij.

Laten sudderen en serveren met ellenboogpaste en versgeraspte parmezaanse kaas.

London Pasta Week: Day 1 by hazymat

Print Friendly, PDF & Email

2 reacties op “Ellenboogpasta met lamsgehakt”


  1. 1 Kakeltrut 27 november 2008 at 00:29

    vanavond uitgeprobeerd en lekker bevonden.
    ik ben fan!

  2. 2 suitsyou 16 november 2008 at 22:22

    wauw, wat een lekker recept, dat maak ik absoluut ook een keer klaar.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




soort gerecht

what’s cooking