Lamsragout à la Isabelle

lamsvleesEen heerlijk winters recept van mijn collega Isabelle. Het moet een soort hutsepot worden.
nodig:
lamsboutsneden of lamsschouder
aardappelen
rapen
ui
look

Vlees aanbraden in een stoofpot, 1 à 2 teentjes knoflook bijdoen.
 
Rapen, ui en aardappelen in schijfjes rauw erbij doen. Kruiden met peper en zout, blaadje laurier.  Laten stoven tot alles gaar is (30 min’) op een klein vuur.
Deksel op de pot en eventueel wat water bijdoen indien nodig.
 
Gebruik voor 4 personen: 2 dikke uien, 2 bussels rapen en iets meer aardappelen dan raap, 4 lamsboutsneden.

foto: lamsvlees by ellenbouckaert

Print Friendly, PDF & Email

0 reacties op “Lamsragout à la Isabelle”



  1. smaakt naar meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




soort gerecht

what’s cooking