Menu van de week

Het begin van de lente: al weer een beetje meer zon in het menu van de week!

  • Veldsla met komkommerslierten en zalm, courgettesoep, preipuree met visfilet, wortelen en witte wijnsaus met garnalen
  • Tomaat met mozarella en lasagne (ja hoor, gewoon een pak in de winkel gekocht)
  • Salade niçoise met verse tonijn
  • Spaghetti ‘à la grandmère’ (ik hoop dat ik van mijn schoonmoeder het recept eens krijg…)
  • Chili con carne met arroz cubana en icebergsla van Nigella Lawson
  • Bami met roze garnalen
  • Worstjes met patatjes uit de oven (Jamie Oliver) met doperwtjes en worteltjes en wortelsalade
Print Friendly, PDF & Email

0 reacties op “Menu van de week”



  1. smaakt naar meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




soort gerecht

what’s cooking