De lekkerste éclair van Antwerpen

Gespot: bakker Rombout (Lge Leemstraat) die nog zelf zijn banketbakkersroom maakt en niet kiest, zoals de meeste andere bakkers, voor een soort oplospudding. We gingen proeven en inderdaad, het verschil is enorm. Niet die gelige, blubberige substantie, maar wel een romige, subtiel smakende zachte crème. Om het op zijn Michelin’s te zeggen: Ca vaut le détour.
Bakkerij Rombout, Lge Leemstraat 164, 2018 Antwerpen, 03 230 71 14, alle dagen open behalve ma en di.

Print Friendly, PDF & Email

2 reacties op “De lekkerste éclair van Antwerpen”


  1. 2 kathy 12 oktober 2012 at 14:08

    Beste ze zijn gesloten op dinsdag en woensdag 🙂


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




soort gerecht

what’s cooking