Nieuwe aardappels in de oven met feta en munt

Een klassieker uit het boek “Home made” van Tana Ramsey. Deze aardappels kan je ook serveren bij de BBQ, warm of koud.

nodig:
900 gr nieuwe aardappels, schoon geschrobd
olijfolie
125 gr feta in stukken
geraspte schil en sap van 1/2 citroen
3 eetlepels versgehakte munt
zout en zwarte peper

Verwarm de oven voor op 190°C.
Doe de aardappels in een grote pot met water en een snufje zout. Breng aan de kook en laat 12 minuten koken.
Leg ze vervolgens op een bakplaat en prak ze een beetje met een vork.
Giet er olijfolie overheen naar believen en strooi er de feta, citroenrasp en de munt over. Giet het citroensap erover en meng voorzichtig.

Laat ongeveer 25 minuten bakken in de oven, totdat de aardappels aan de rand goudbruin en knapperig beginnen te worden.
Strooi er een beetje peper over en dien op!

Print Friendly, PDF & Email
Share on FacebookPin it on PinterestShare on Twitter

0 reacties op “Nieuwe aardappels in de oven met feta en munt”



  1. smaakt naar meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *




soort gerecht

what’s cooking

volrecepten

Topblogs