Salade van gewokte asperges met veldsla en garnalen

Asperges kan je ook wokken, moet je echt eens proberen. Profiteer nog even van het aspergeseizoen met deze heerlijke salade. Nog lekkerder als je de garnalen zelf hebt gepeld.

nodig:
8 asperges, geschild
150 grijze garnalen, gepeld
100 gr veldsla, gewassen
dressing van 1/3 olijfolie, 1/3 walnootolie, 1/3 citroensap: kruiden met veel currie, peper en zout
enkele stengels bieslook

Snij de asperges in 5 cm lange stukken en roerbak in een wok met olijfolie.
Meng de beetgare asperges in een kom met de veldsla en de vinaigrette.
Verdeel over 4 borden, bestrooi met garnalen en versier met bieslook.

Print Friendly, PDF & Email
Share on FacebookPin it on PinterestShare on Twitter

0 reacties op “Salade van gewokte asperges met veldsla en garnalen”



  1. smaakt naar meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *




soort gerecht

what’s cooking

volrecepten

Topblogs