Ontvang kakelvers kookblognieuws via mail.

boilerplate
Ons kookblog, dat zijn vriendinnen en vrienden die elkaar dagelijks bevoorraden met hapklare inspiratie. Ze koken, nemen foto’s van (geslaagde) experimenten, publiceren erover en verheffen zo de dagelijkse sleur tot nieuws.
Het internet begint waar het kookboek eindigt, hier kunnen ze de tips kwijt die anders voor immer in de kantlijn (met wat chocovegen erbij) van het kookboek blijven staan. Daarnaast brengen ze foodienieuws, over de lekkerste bakkers, kaasaffineurs, nieuwigheden in de supermarkt enzovoort, en handige keukentips. Om het met de woorden van Raymond Carver te zeggen ‘Eating is a small good thing’. Geniet ervan!

de foodwriters
Chefblogkok Kathleen (aka koffieleutje) is germaniste en webmaster, Odette (lekkerbekje) is oa kunsthistorica en publieksmedewerkster in een museum, Nathalie (Nathazone) werkt oa in een kinderboekenwinkel en heeft een mooi literair blog. Soetkin (Suitsyou) is germaniste, lifestyle-journaliste en blogt onder het pseudoniem van Maya De Bie over alle mogelijke en onmogelijke aspecten van het leven. Steven (artycook) is de keukenpiet onder de mieten, hij raakte in de ban van de Indische keuken tijdens zijn vele zakenreizen en deelt zijn handige down to earth keukenreceptjes met wie maar wil.


Print Friendly, PDF & Email

15 reacties op “de kookbloggers”


 1. 1 Amylia - Cookameal 3 juli 2013 at 20:39

  Hele leuke blog! Ik volg ‘em al een tijdje!
  Groetjes Amylia

 2. 5 Jerrel 20 november 2012 at 09:08

  Hoi, Ik heb een vraag over dit blog, zouden jullie mij een mailtje willen sturen op jerrel@tezet.nl?
  Alvast bedankt!!

 3. 6 Romeo&Julienne 5 april 2012 at 08:47

  Ons kookblog staat tussen mijn favoriete blogs in Libelle Lekker! die vanaf vandaag in de winkel ligt.

  Groetjes
  culistagiaire Celine bij Libelle en Libelle Lekker!

 4. 8 Anaïs 19 maart 2012 at 18:07

  Beste,

  Momenteel loop ik stage bij het Full Service Communicatiebureau Yapado waar ik onder meer verantwoordelijk ben voor het updaten van onze database.
  Ik voeg jou dan ook graag toe aan enkele perslijsten van onze food merken!
  Sta je open om onze persberichten te ontvangen?
  Zo ja, zou het dan mogelijk zijn om je contactgegevens (adres, telefoonnummer,…) door te mailen?
  We houden je dan graag op de hoogte van de nieuwigheden van onze food merken.

  Met vriendelijke groeten,
  Anaïs

 5. 10 Alexandra 21 februari 2012 at 11:00

  Beste, graag zou ik wat gegevens willen van uw foodblog, ik doe nl reasearch van alle blogs in Belgie en steek die dan in een database. Ik zou het volgende nodig moeten hebben: – naam van de blog – URL – uw naam en voornaam – uw email adres – bent u op twitter (twitteraccount) – bent u op facebook (fb account) – bent u op bloglovin’ (bl account) – is dit een belgische blog? Dank u vriendelijk, Alexandra Vasile

 6. 11 elisabeth 24 januari 2012 at 11:28

  Beste,

  graag hadden we u uitgenodigd voor een culinair event in Antwerpen op 1 feb. Op welk emailadres kunnen we u het beste bereiken?

  Zo kunnen we u ook op de hoogte houden van allerlei culinaire events in de toekomst.

  met vriendelijke groet,

  elisabeth@upr.be

 7. 12 Lekker van bij ons 7 oktober 2011 at 10:59

  Lekker van bij Ons heeft jouw blog geselecteerd omdat je gepassioneerd bent door eten en alles wat met eten te maken heeft. We willen je blog aandacht geven in onze wekelijkse nieuwsbrief en doen je daarom een leuk voorstel.
  Op donderdag 20 oktober is de derde nationale Dag van het Brood. Voor het derde jaar op rij roept de broodsector iedereen op om die dag boterhammetjes te smeren voor die leuke collega, beste vriend of tofste klasgenoot. Kijk op http://www.alledagenbrood.be en ontdek wat je allemaal kan doen met brood.
  Uiteraard is alle inspiratie welkom, en vandaar onze vraag. Heb jij een toffe belegtip, een favoriete boterham of toffe tip om creatief te werken met brood? Schrijf erover op je blog (misschien heb je dit al eens gedaan?) en laat het ons weten via info@lekkervanbijons.be ten laatste op woensdag 19 oktober.
  In onze nieuwsbrief van 20 oktober (15.000 abonnees) linken we door naar je blogpost. We belonen je bovendien met het boek “Brooddoos, meer dan kaas en salami”.
  Groetjes,
  Het Lekker van bij ons-team

 8. 14 cuberdonmacaron 21 augustus 2011 at 09:28

  Hey collaga blogsters,

  Graag laat ik jullie weten dat ik als fan van jullie blog een link opgenomen heb op die van mij 🙂 http://cuberdon-macaron.be.

  Groetjes en tot blogs

  Anniek


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
soort gerecht

what’s cooking